Volle Evangelie

is goed nieuws

Christianshop.nl, Christelijke webshop is te koop

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 


De Stichting Regiopastor biedt haar webshop www.christianshop.nl te koop aan, de bedoeling is uiteraard vanwege de naam en het karakter van de Shop, deze te verkopen aan een bestaande Christelijke bediening, zoals bijvoorbeeld een kerk. Vaste jaarlijkse kosten voor de webshop (zoals deze nu functioneert) zijn zo rond de 80 euro. Denk hierbij aan de domeinnaam, webhosting en gebruik van de webshop software.

Uiteraard kunt u deze tzt eventueel elders onderbrengen, en bijvoorbeeld een gratis webshop software te instaleren (zoals oscommerce), zodat de vaste lasten zeer laag zullen zijn.

De vraagprijs voor deze webshop is 250 euro, maar als u het werk van Regiopastor.nl ondersteunen wilt, is uiteraard een aanvullende donatie hartelijk welkom.

Voor meer informatie kunt u emailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar de regiopastor op 06-47931194

Ook als u geen interesse heeft in de webshop, maar wel de o.a. telefonische en andere hulpdiensten van de stichting  Regiopastor zou willen ondersteunen, is elke donatie zeer nuttig.  Voor enkel een  eenmalige donatie kunt u via allegoededoelen.nl. een bedrag over maken eenvoudig en veilig met online bankieren zoals Ideal, Credit-card, Paypal en meer mogelijkheden.