Volle Evangelie

is goed nieuws

Papendrecht

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Agape Gemeente Papendrecht

We heten u van harte welkom op de website van de Agapè gemeente Papendrecht (www.agapegemeente.nl) U kunt hier allerlei informatie vinden over onze gemeente. Wij willen graag met u delen welke visie wij hebben, wat we doen en waarom we dit doen.

De Agapè gemeente Papendrecht is een jonge Pinkster gemeente met een duidelijke visie. Deze visie is groot. Het is een visie die gebaseerd is op Gods bovennatuurlijke kracht. Wij geloven echter dat God ons deze visie heeft gegeven en dat we door de Heilige Geest instrumenten mogen zijn om deze visie realiteit te zien worden.
Lees meer over deze visie op onze website

Mensen zijn enorm belangrijk voor God. Hij heeft ze geschapen en zag dat het zeer goed was. De Agapè gemeente wil met dezelfde ogen naar mensen kijken. Hierbij hebben ontmoetingen een belangrijke plaats. Samen willen we in Gods wil staan en een gezin vormen. Om samen God te dienen, Hem te zoeken en te aanbidden organiseert de Agapè gemeente wekelijks meerdere diensten en bijeenkomsten.

Wij willen u van harte uitnodigen om een van onze diensten te bezoeken. Zo bent u aanstaande zondag om 10:30u van harte welkom in de:
Nieuwe Prins Florisschool
Zuidkil 53
3356 DA Papendrecht

www.agapegemeente.nl