Volle Evangelie

is goed nieuws

Online Bijbel Plus Pakket

Geef een straatkind te eten deze Kerst!

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Daily Banner 2016 24b
Over de bediening: “Separated Unto Jesus Ministries”

"Zou u de Bediening: Separated Unto Jesus (Apart gezet voor Jezus) willen helpen om 1000 straatkinderen te eten te geven komend Kerstfeest?
Dit zal onze 5e keer in Kampala Uganda zijn, waar we ongeveer tussen de 800 en 1000 straatkinderen te eten geven. Het maakt je nederig om te zien hoe God ons terug zendt naar Kampala Uganda om de straatkinderen dit jaar te dienen.

Het Straat Kinderen Kerstfeest 2016 zal zijn inclusief 2 dagen "Camp meetings", bijeenkomsten op 23 en 24 December, waarin we tijd zullen hebben van aanbidding, het vertellen van Bijbelverhalen over Kerst en ook zullen we de Kinderen eten geven en limonade, terwijl we hun voorbereiden voor de grote Kerstfeest viering op 25 December.
Op deze dag zullen we vele activiteiten hebben zoals het uitdelen van kleren, sandalen/schoenen, een speciale Kerstmaaltijd, en veel Entertainment.

Om dit mogelijk te maken, zullen we $11.000 moeten inzamelen, ongeveer 10.000 euro, om het doel voor het Kerstfeest van dit jaar te behalen, tegen $11 dollar per Kind. Als bijvoorbeeld 56 mensen $100 geven, (Of een bedrag in euro's) zou in ons budget voorzien zijn.

Kunt u misschien €25, €50 of €100 geven? Kunt u een straatkind een maaltijd geven deze kerst?

ONLINE DONEREN:

Om te doneren kan u gaan naar:
http://separateduntojesusministries.com/partner-with-us

(USA) DONATE VIA CHECK:

Make checks to: CMM/Morningstar Missions
P.O. Box 7705,
Charlotte,
NC 28241
(In Memo: "Separated Unto Jesus Minsitries''(Christmas 2016)
All contributions in the US are tax deductible through CMM/Morningstar Missions. In de Verenigde staten zijn de giften belasting aftrekbaar door CMM/Morningstar Missions.

Onze vrienden in Europa kunnen een donatie geven door middel van een overschrijving op het volgende Bankrekening nummer:

NL59 RABO 0381 0524 35
AWJ Hupscher
Onder vermelding van Christmas 2016

***** Als u een indruk wilt krijgen van onze vorige Kerst Feesten vanaf dat we daarmee begonnen zijn, kan u klikken op de onderstaande link

http://separateduntojesusministries.com/photo-gallery

(Met toestemming van www.SeparatedUntoJesusMinistries.com vertaald en geplaatst)
https://www.facebook.com/SeparatedUntoJesus/