Volle Evangelie

is goed nieuws

Online Bijbel Plus Pakket

Gebruik uw geloofskracht nu leverbaar

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

GEBRUIK UW GELOOFSKRACHT

Successful Living Publishing, een nieuwe en jonge uitgeverij heeft recentelijk haar eerste boek uitgebracht. Wereldwijd is dit boek enthousiast ontvangen en zijn er al meer dan 50.000 exemplaren van verkocht.
Dit nieuwe boek helpt mensen hun geloofskracht in de dagelijkse praktijk te gebruiken waardoor het onmogelijke, mogelijk wordt, en het onzichtbare, zichtbaar.
Het laat het effect van ons denken en ons spreken duidelijk zien en hoe wij dat kunnen gebruiken om de kwaliteit van ons leven te verbeteren.
Ook komen er in het boek verschillende principes aan de orde die ons helpen om positieve en structurele veranderingen in ons leven aan te brengen, zoals het principe van heerschappij, het principe van geven en ontvangen, het principe van zaaien en oogsten, en het principe van prioriteiten in zoeken.
Daarnaast is er een heel hoofdstuk gewijd aan het toepassen van geloofskracht in de dagelijkse praktijk. In heldere stappen wordt uiteengezet hoe een productief geestelijk leven te bouwen, een duidelijke plan te maken en te bidden totdat u in de rust bent.
Het boek "GEBRUIK UW GELOOFSKRACHT” is geschreven door Dr. David Yonggi Cho uit Korea en in Nederland bekend van o.a. boeken als "De Vierde Dimensie" en "Succesvolle Huiscelgroepen". Dr. Cho is voorganger van een succesvolle kerk in Zuid-Korea met meer dan 750.000 leden. Hij reist over de hele wereld en is een geliefd spreker en auteur van vele boeken.
Het boek met ISBN 978-9078674016 wordt verkocht voor de introductieprijs van €6,95 en is verkrijgbaar via de (christelijke) boekhandel. Via de website kan men het boek ook bestellen, en desgewenst als kado naar een ander adres laten verzenden.