Volle Evangelie

is goed nieuws

Online Bijbel Plus Pakket

6 april 2017–7 april 2017 Hillsong-team op conferentie Best Life Church

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

PERSBERICHT

Hillsong-team op conferentie Best Life Church

Bekende sprekers over: ‘The condition of your heart’

Opnieuw komt de bekende Hillsong-pastor Kris Mikkelson naar Nederland voor een conferentie van Best Life Church. Kris Mikkelson, Dan Barret en andere teamleden van Hillsong Londen spreken over het thema ‘The condition of your heart’. De conferentie vindt plaats op donderdag 6 en vrijdag 7 april 2017.

Best Life Church vindt het geweldig dat het Hillsong-team de snelgroeiende kerk in Utrecht helpt om de volgende stap te zetten in haar ontwikkeling. Voorganger Paul van der Boom, die Best Life Church twintig jaar geleden begon samen met zijn vrouw Irma, vertelt: “Kris heeft ons vorige keer enorm veel geleerd over gemeenteopbouw. De sprekers die hij deze keer meeneemt, hebben allemaal veel ervaring in het bouwen van grote, relevante kerken in onze tijd. Ze delen geheimen en ervaringen waardoor we verder zullen komen.”

Groei

Best Life Church is begonnen als buurtkerk en uitgegroeid tot een grote gemeente met zo’n achthonderd mensen. Elke week komen er nieuwe mensen bij. Van der Boom: “Wij vinden het een enorme eer dat Kris Mikkelson en zijn team ook dit jaar weer komen om belangrijke sleutels aan te reiken voor verdere groei, persoonlijk en als kerk. Voor veel mensen staat een conferentie ongeveer gelijk aan een jaar geestelijk groei, daarom hopen we ook dat iedereen er bij kan zijn!”

Worshipleader

Dan Barrett, een bekende worshipleader van Hillsong, is ook aanwezig. In de O2-arena van Londen leidde hij afgelopen jaar ruim tienduizend mensen in aanbidding. Dan Barrett zal tijdens deze conferentie speciale sessies geven voor worshipleaders, muzikanten en vocalisten.

Over Hillsong en Kris Mikkselson

Hillsong Church is een invloedrijke keten van Evangelie Gemeenten die haar oorsprong heeft in Sydney, Australië. Iedere week komen wereldwijd meer dan honderdduizend bezoekers naar de kerkdiensten van Hillsong op vele locaties in de grote steden in de wereld.

Kris Mikkelson en zijn vrouw Kalleigh zijn de pastors van Hillsong Guildford, een groeiende en levendige campus van Hillsong Londen. Kris maakt vanaf 2004 deel uit van Hillsong Londen en hij raakte al snel betrokken bij het ​​leiderschapsteam. Sinds 2010 leidt hij een campus.

Paul en Irma van der Boom hosten de conferentie. Hun doel is om iedereen in Utrecht bekend te maken met de liefde van God.

Informatie en Aanmelden

Meld je aan via de website: www.BestLifeChurch.nl. In verband met kinderopvang is het wenselijk om tijdig te laten weten welke dagdelen er kinderen mee komen. Dit kan worden vermeld op het registratieformulier op de website. Voor vragen kunt u altijd terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..