Volle Evangelie

is goed nieuws

Online Bijbel Plus Pakket

Kerstvoorstellingen in Best Life Church

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Op donderdag 22, vrijdag 23 en zaterdag 24 december geeft Best Life Church 8 prachtige Kerstvoorstellingen in de sprookjesachtig verlichte theaterzaal van het Vorstelijk Complex aan de pr. Bernhardplein.

23613298729_1133bce0c9_bSinds enkele jaren produceert Best Life Church prachtige Kerstvoorstellingen die je hart raken. Op een eigentijdse manier wordt een bepaald thema uitgewerkt dat alles te maken heeft met Kerst.

Dit keer is het thema: ‘de Perfecte Wereld’. Is een perfecte wereld mogelijk en hoe zou die tot stand moeten komen? In een sprankelend toneelstuk worden 5 deelnemers gevolgd die meedoen aan het programma ‘de Perfecte Wereld’ (vgl. Utopia). Met herkenbare types, pakkende uitspraken, filmpjes en veel humor heeft dit toneelstuk een onverwachte, verrassende wending. Naast dit boeiende toneelstuk worden de bekende Kerstliederen gezongen, is er een pakkende dans door jonge mensen en wordt er een korte Kerstboodschap gehouden. Er wordt volop gebruik gemaakt van multimedia en speciale licht-effecten.

In de foyer is er een echte Kerststal, zijn er echte dieren en is er na afloop van de voorstelling natuurlijk warme chocolademelk en glühwein. Voor de kinderen is er een eigen Kinderkerstprogramma, waar de ouders ook heel hartelijk welkom zijn.

De Kerstvoorstellingen zijn op:

donderdag 22 december om 20.00 uur en 22.00 uur Kerstavond

vrijdag 23 december - om 18.00 uur Kinderkerstvoorstelling en

  • om 20.00 en 22.00 uur Kerstavond

zaterdag 24 december: - om 18.00 uur Kinderkerstvoorstelling

  • om 20.00 uur Kerstavond

  • om 22.00 uur Kerstnachtdienst

De Kerstvoorstellingen worden gehouden in de sprookjesachtig verlichte theaterzaal van het Vorstelijk Complex in Utrecht, Prinses Beatrixlaan 2. De toegang is vrij. Voor meer informatie surf naar: www.BestLifeChurch.nl