Volle Evangelie

is goed nieuws

Online Bijbel Plus Pakket

9 oktober 2016 Grand Opening van Best Life Church

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

PERSBERICHT
6 september 2016

‘Wat open jij?’ thema Grand Opening van Best Life Church

Ook dit jaar opent Best Life Church het nieuwe seizoen ‘grande’. Dit jaar is het thema ‘Wat open jij?’ Wat ga jij dit jaar doen, waar ben je naar op zoek? Daar staan we deze dag op creatieve wijze bij stil met een shadowdance, een toneelstuk, geweldige muziek en een pakkende toespraak. De Grand Opening van Best Life Church is op 9 oktober in het Vorstelijk Complex in Zuilen.

Hoe ziet dit jaar er voor jou uit? Gewoon zoals elk jaar of ben je toe aan verandering? Wil je meer in je leven, zoek je rust en liefde. Als je verandering wilt kom dan naar één van de diensten van de Grand Opening, op zondag 9 oktober om 10.00 uur, 12.00 uur, 14.00 uur of 17.00 uur

De dienst is een afwisseling van dans, theater, muziek en een goed woord dat praktisch toepasbaar is in jouw leven. Je bent zeer welkom voor deze onvergetelijke ervaring.

Voor de kinderen is er een kidsparty tijdens de 10.00 uur en 12.00 uur diensten. Voor de 14.00 uur en 17.00 uur is er kinderopvang mogelijk.

Bruisend

Best Life Church is een jonge, moderne en bruisende gemeente die 21 jaar geleden gesticht is door pastors Paul en Irma van der Boom. Inmiddels zijn er meer dan zeshonderd mensen lid. Best Life Church is een dynamische kerk in Utrecht, die op een eigentijdse manier een steeds groter publiek weet te bereiken. De diensten worden gekenmerkt door veel jeugd, multimedia, moderne muziek en een begrijpelijke boodschap die antwoorden geeft op belangrijke levensvragen.

Het doel:

Het doel is mensen in contact brengen met God en met elkaar. Samen willen we het huis van God zijn, zoals Hij het bedoelt: een plek van liefde en acceptatie waar iedereen zich kan ontwikkelen en ontplooien. Zo komt het beste in ieders leven tevoorschijn en kunnen wij een verschil maken voor de wereld om ons heen.

Informatie:

Meer informatie kun je vinden op de www.bestlifechurch.nl, of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bellen kan op werkdagen 06-27742711