Volle Evangelie

is goed nieuws

Online Bijbel Plus Pakket

LANDELIJKE MANNENCONFERENTIE 21-23 NOVEMBER 2014 – GEEF JE NU OP!

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

LANDELIJKE MANNENCONFERENTIE 21-23 NOVEMBER 2014 – GEEF JE NU OP!

mannenconferentie-november-2014

Het thema van de mannenconferentie 2014 is ‘Hart voor de Koning’
(sprekers; Arie de Rover, Gert Hutten en Evert Jan Ouweneel)


Als mannen heb je een hart voor iets, voor je werk, voor je hobby, voor je vrouw, kinderen wanneer je die hebt. Maar heb je ook een hart voor de Koning en Zijn rijk? Ben je je bewust van het feit dat de Koning is gekomen en dat Zijn Koninkrijk realiteit is?

Wellicht roept dit de gedachte bij je op dat je daar vandaag niet veel van ziet. Als je om je heen kijkt dan is daar strijd, onrecht, verdraaiing en achter een (gemaakte) lach gaat vaak somberheid schuil.

Toch is Jezus gekomen om het verlorene te zoeken en te behouden en als we om ons heen kijken en onze ogen open gaan dan zien we niet alleen dood en verderf, maar zien we ook de tekenen van het Koninkrijk dat is en dat komt.

Dit weekend willen we ons hart openen voor Hem, want Hij is het die ons hart wil vullen met Gerechtigheid , vrede en vreugde (Rom 14:17)

Dat verandert onze kijk op onze wereld en maakt dat we als burgers van het komende Rijk nu al iets kunnen laten zien van onze Koning, die mensen verlost, die barmhartig is, vol ontferming en die het recht lief heeft.

Hij nodigt ons uit met: “Kom maar bij Mij, ook al ben je vermoeid en belast, en Ik geef je rust voor je ziel. We bidden je toe dat het weekend je zal bemoedigen en sterken om vanuit die innerlijke rust te leven door Zijn Geest als burgers van het komende Koninkrijk.

Van harte welkom.

Geef je gauw op, want de plaatsen zijn beperkt!

Praktische informatie: zie www.mannenconferentie.nl