Volle Evangelie

is goed nieuws

Online Bijbel Plus Pakket

21 September 2014 Concert met Eddie James - Best Life Church Utrecht

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

EddyJamesEen adembenemend concert van Eddie James, waar honderden tegelijk tot geloof kwamen! Eddie James runt een afkickcentrum in Amerika waar ± 65 jongeren zitten tussen de 17 en 25 jaar. Veel van deze jongeren zijn tot geloof gekomen uit levens van drugs (dealers) /alcohol  en straatbendes. Ze hebben een bijzonder getuigenis van hoe God hun levens heeft veranderd. Daarnaast  zijn ze bijzonder goed in rappen, dansen, mime en zingen, dus ze hebben eigenlijk niets nodig om een mooi programma neer te zetten.  Ze willen graag outreaches doen in de stad, op scholen en kerken, spreken en aanbiddingsdiensten doen.

Op acht jarige leeftijd kreeg Eddie een profetie dat hij zou gaan zingen voor God. Toen hij dit aan zijn ouders vertelde, zei zijn moeder dat toen zij in verwachting was van Eddie, ze dezelfde profetie over hem had ontvangen.

Deze Eddie James, komt met zijn hele team naar Best Life Church. Op  zondag 21 september zal hij een concert geven om 17.00 uur in het Vorstelijk Complex.

Voor meer informatie kijk op www.bestlifechurch.nl

In aug/sept. 2013 was Eddie James en 34 jongeren van zijn team op rondreis in Europa. Ze hebben ons ( Rafael Amersfoort en The Light House in Bunschoten )  5 dagen bezocht . 

We hadden de groep van Eddie James verdeeld in 6 groepen en we zijn naar 4 middelbare scholen en 2 basisscholen geweest. Tijdens godsdienst, Engelse les of muziekles verzorgden ze een gastles, waarin ze getuigenissen gaven, dansten, rapten, zongen en mime speelden. De laatste 10 min. verdeelden we de klas in 6 groepjes en bij elk groepje kwam iemand zitten van het team van Eddie James en mochten de leerlingen vragen aan hen stellen. De leerlingen waren zo onder de indruk, het was doodstil in de klas en ze zaten allemaal met open mond te luisteren. Op alle scholen had het veel impact op zowel de leerlingen als de leerkrachten  en begonnen leerlingen en leerkrachten soms spontaan te huilen. Op 1 school is zelfs een hele klas tot geloof gekomen, inclusief 6 Moslims, echt super! Op 3 scholen hebben ze ook een optreden verzorgd tijdens de lunch pauze. We hadden  alle leerlingen uitgenodigd voor het concert op vrijdagavond. 
De kerk stroomde  vrijdagavond vol met jongeren van alle scholen waar we waren geweest of omdat ze een uitnodiging hadden gehad tijdens het optreden in het centrum van de stad. Die avond kwamen er meer dan 100 jongeren tot geloof, echt fantastisch, prijs God!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!