Volle Evangelie

is goed nieuws

Online Bijbel Plus Pakket

Nieuwe ETS-cursuslocaties in Assen, Oud-Beijerland, Rozenburg en Vlaardingen

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

image

PERSBERICHT
Zwijndrecht, 16 augustus 2012

Nieuwe ETS-cursuslocaties in Assen, Oud-Beijerland, Rozenburg en Vlaardingen

De Evangelische Toerusting School (ETS) breidt haar aanbod van cursuslocaties in Nederland verder uit. Nieuw zijn de locaties in Assen, Oud-Beijerland, Rozenburg en Vlaardingen. De Bijbelcursus van de ETS wordt hiermee dit jaar op meer dan 50 verschillende plaatsen in Nederland aangeboden.

De 4-jarige Bijbelcursus van de ETS is bedoeld om mensen te helpen de Bijbel beter te leren kennen, begrijpen en toe te passen. Het leren lezen van de Bijbel staat hierbij centraal. In de lessen wordt onder andere aandacht besteed aan de achtergronden, context, thema's, moeilijke passages en de boodschap van elk Bijbelboek. De cursisten worden zo persoonlijk betrokken bij de Bijbelse boodschap voor het leven van elke dag. De inhoud van de cursus is verdeeld over vier cursusjaren waarin alle Bijbelboeken aan bod komen.
Afhankelijk van de cursuslocatie worden de lessen één keer per maand op een zaterdag verzorgd of twee keer per maand op een door de weekse avond. Daarnaast wordt er drie keer op jaar een zaterdag praktijkgerichte studiedag aangeboden in Veenendaal.

De ETS mocht zich afgelopen jaren verheugen in een aanzienlijke groei van het aantal cursisten. Het aantal nam in drie jaar toe van 850 naar ruim 1150 cursisten.

Zie voor meer informatie: www.ets-cursus.nl