Volle Evangelie

is goed nieuws

Online Bijbel Plus Pakket

Evangelisch College opent studiejaar 2012-2013

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

image

PERSBERICHT
Zwijndrecht, 21 augustus 2012

Evangelisch College opent studiejaar 2012-2013

Op D.V. zaterdag 29 september opent het Evangelisch College het studiejaar 2012-2013 met een studiemiddag over het thema ‘Leven in crisistijd’. Sprekers zijn dr. A.E.M.A van Veen – Vrolijk en prof. dr. P.H.R. van Houwelingen.


Achtergrond Evangelisch College

Het Evangelisch College werd vorig jaar opgericht vanuit een fusie tussen st. Evangelische Bijbelscholen en st. Evangelische Theologische Academie. Door deze krachtenbundeling is er een organisatie ontstaan die zich door middel van een veelzijdig studieaanbod inzet voor gedegen Bijbel(getrouw)onderwijs in heel Nederland.
Het Evangelisch College, gevestigd in Zwijndrecht, is als opleidingsinstituut verantwoordelijk voor drie scholen: de Evangelische Theologische Academie (ETA), het Evangelisch Pastoraal Studiecentrum (EPS) en de Evangelische Toerusting School (ETS). Verdeeld over de drie scholen studeren er circa 1400 studenten en cursisten aan het instituut.

Studiemiddag ‘Leven in crisistijd’
Ter opening van het nieuwe studiejaar organiseert het Evangelisch College op zaterdag 29 een studiemiddag over het thema ‘Leven in crisistijd’. Over dit actuele onderwerp zullen dr. A.E.M.A. van Veen-Vrolijk – vanuit het Oude Testament – en prof. dr. P.H.R. van Houwelingen – vanuit het Nieuwe Testament – een lezing verzorgen.
De studiemiddag wordt gehouden in zalen- en congrescentrum ‘De Aker’ in Putten en duurt van 13:30 tot 16:30 uur. Aanmelden kan via de websites van de scholen van het Evangelisch College: www.eta.nl, www.pastoraat.nu en www.ets-cursus.nl.