Volle Evangelie

is goed nieuws

Online Bijbel Plus Pakket

WAAROM BOEKEN OVER RELATIES NIET WERKEN

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Successful Living Publishing, lanceert op 11 mei a.s., tijdens een relatieseminar (aanvang 19:30 uur) in gebouw de Silo aan de Turfschipkade 1  te Zoetermeer, een nieuw boek over relaties. Het boek is al eerder in de Engelse en Franse taal verschenen welke vanwege het verkoopsucces in het buitenland al in herdruk zijn. 

waarom_boeken_over_relaties_niet_werkenOver de inhoud van het boek

Herken je dit? Zoekend naar een oplossing voor je huwelijks- of relatieproblemen heb je de afgelopen maanden of misschien zelfs jaren, bijna alle boeken die over dit onderwerp gaan, gelezen. Daarnaast heb je alle tips hierover, die aan je werden gegeven, toegepast. Maar helaas tevergeefs! Om toch die hulp te krijgen die je zo hard nodig hebt, ging je naar seminars over huwelijken en relaties. Wellicht heb je zelfs overwogen om in counseling of therapie te gaan. Tot nu toe heeft het echter niet geleid tot de gewenste lange termijn oplossing voor je huwelijk of relatie. Misschien denk je zelfs dat dít boek ook niet zal werken. Je hebt immers al talloze boeken over dit onderwerp in je boekenkast staan.

Ik ben het met je eens: er zijn niet veel boeken over relaties die werken. Hoe komt dat nu? Boeken die je tips geven over het veranderen van de buitenkant of de omstandigheden in je huwelijk zijn namelijk gedoemd te mislukken. In dit boek zal je ontdekken dat er meer nodig is dan alleen een bosje bloemen van tijd tot tijd om je relatie sterk en gelukkig te maken. Ik ben er van overtuigd dat er altijd een weg naar geluk is, zolang je maar bereid bent te veranderen. Lees verder om te zien hoe je dit kan doen.

Over de schrijver

Het boek is geschreven door Steven Badal, een veelgevraagd spreker op seminars, conferenties en in kerken. Hij is tevens coach voor nieuwe ondernemers in verschillende branches en biedt counseling voor huwelijks- en relatieproblemen.

Steven is ook verantwoordelijk voor verschillende organisaties die hij heeft opgericht. Harvest Ministries is daar één van. Deze organisatie werkt zowel binnen de Nederlandse grenzen, als ook internationaal. Tevens dient het als paraplu voor meer dan zeven kerken. Samen met zijn vrouw Sharon heeft hij zijn leven toegewijd aan het toerusten en trainen van geestelijk leiders op het gebied van evangelisatie, onderwijs, kerkplanting, ontwikkeling van geestelijke gaven, muziek en aanbidding. Zij organiseren ook regelmatig culturele evenementen en hulpprojecten t.b.v. kansarmen door o.a. voedselpakketten en kleding te verstrekken.

Introductie aanbod

Het boek met ISBN 9789078674047 is tijdens de maanden mei en juni tijdelijk verkrijgbaar voor de introductieprijs van € 11,95 i.p.v. de normale prijs van € 13,95. Het boek is verkrijgbaar via elke goede boekhandel. Via de website www.successfulliving.nl kan men het boek ook bestellen, en desgewenst als cadeau naar een ander adres laten verzenden.