Volle Evangelie

is goed nieuws

Online Bijbel Plus Pakket

FAMILIE KERST CONCERTEN

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
FAMILIE KERST CONCERTEN

gerald.jpg

Gerald Troost, de Moorvalley Vocal Band en The Choir Company zullen 6 Kerst -familie- concerten verzorgen met als thema ‘Stal van mijn hart’. Gerald Troost zal ondermeer zijn prachtige duet ‘Stal van mijn hart’ vertolken, terwijl de Moorvalley Vocal Band meerstemmige kerst gospelsongs zullen brengen in dezelfde stijl als de bekende Gaither Vocalband.

Zanger Gerald Troost en de Moorvalley Vocal Band zullen een eenmalig Kerst –familie- concert verzorgen met als thema ‘Stal van mijn hart’. Het concert vindt plaats in The Shelter te Veenendaal. Gerald Troost zal ondermeer zijn prachtige duet ‘Stal van mijn hart’ vertolken. Het nummer is in 2007 opgenomen samen met toenmalig Idols kandidate Angelique en is sindsdien door verschillende koren en tijdens vele kerstdiensten vertolkt. Tijdens dit kerstconcert zal Gerald het nummer samen met zijn vrouw Nelinda zingen.
En dat is niet het enige familielid waar Gerald het podium mee zal delen. Ook de zangers van de Moorvalley Vocal band zijn allemaal familieleden van elkaar en van Gerald. De naam ‘Moorvalley’ zegt het al; deze 5 zangers komen uit Veenendaal en behoren tot de familie Koudijs, onder meer bekend van de Sing-in. Zij zingen meerstemmige oude gospel kerstsongs in dezelfde stijl als de bekende Gaither Vocalband. Naast enkele samenzangnummers zal ‘schoonvader’ Ton Koudijs eveneens een prachtig duet samen met Gerald Troost ten gehore brengen. De sfeer van de avond kan omschreven worden als warm en sfeervol. Proef met uw hele gezin van de warme chocomel en de tijdloze boodschap van kerst!

Data, tijden en locaties:
9 december: 20.00 uur
Wegwijzer
Meerstraat 36
7815 XH Emmen

10 december: 20.00 uur
Christengemeente Hardinxveld-giesendam
Breedeway 1a
3371 CX Hardinxveld-giesendam

11 december: 20.00 uur
Levend Water
Hermesstraat 65
2624 BG Delft

16 december: 20.00 uur
Luctor et Emergo
Mheneweg Noord 1 bg
8096 BR Oldebroek

17 december: 20.00 uur
The Shelter
Industrielaan 24
3903 AD Veenendaal

18 december: 20.00 uur
Zaal Jammotheek
Steenweg op Leopoldsburg 71
2490 Balen (België)

Kosten (exclusief € 2,- reserveringskosten):
Kaarten kosten voor volwassenen € 12,50
Voor kinderen is er een speciaal tarief van € 5,- (tot en met 12 jaar)

http://events4christ.nl/index.php?id=382