Volle Evangelie

is goed nieuws

Online Bijbel Plus Pakket

Gezocht: Evangelisatiemateriaal, vw busje enz.

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

 

Stichting Regiopastor gaat de straat op.

Om de mensen te bereiken met het evangelie, wil Hans Blaauw (voorzitter Stichting Regiopastor) meerdere keren per week de straat op gaan om te evangeliseren in het land.

Hiervoor zoeken wij evangelisatie materiaal, dat wij via bijvoorbeeld een kraampje de mensen kunnen aanbieden.

Heeft u een hart voor Nederland, en een passie voor het evangelie?

Help ons om de mensen te bereiken!

Wij zoeken evangelisatie folders, maar bijvoorbeeld ook goede 2e hands Christelijke boeken die we de mensen aan kunnen bieden tegen een kleine vergoeding.

 

Voor dit evangelisatie werk, zouden we graag gebruik willen maken van bijvoorbeeld een oude VW bus, die ergens neerzetten, met evangelisatie materiaal, en zo met mensen een goed gesprek te beginnen over het evangelie onder het aanbieden van een kop koffie bijvoorbeeld.

Wij zouden graag een vw bus willen van bouwjaar zo tussen 1970 - 1980, in een goede staat voor dagelijks gebruik, in een personen uitvoering, of een westfalia camper uitvoering.
Als u het op uw hart heeft om zo'n busje voor ons aan te schaffen, neem gerust contact op met ons. Eventueel met een logo van uw bedrijf achterop als dank voor deze sponsoring.

 

ADvertenties van zulke bussen:
www.kieftenklok.nl
www.vwbus2.nl
www.vwbusclub.nl

Tevens zijn we op zoek naar een aanhangertje ongeveer 250 x 140 (liefst gesloten), een kleine 2 persoons caravan, wel goed voor gebruik op de nederlands wegen uiteraard, een klein marktkraampje en/of promotie tentje, een paar inklapbare statafels, een geluidsarm aggregaat (voor geluids/video vertoning en dergelijke), en een goede laptop (mag een gebruikte zijn natuurlijk)

Hans Blaauw is de oprichter van de Stichting Regiopastor, alsmede de Alliantie Jahweh Passie kerken, en Hart Ministries

Wanneer u ons in een of meer van onze wensen wilt helpen, bel ons op 06-47931194

www.regiopastor.nl