Volle Evangelie

is goed nieuws

Online Bijbel Plus Pakket

Uitnodiging Miniconferentie van 23-24 oktober 2009

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Uitnodiging Miniconferentie van 23-24 oktober 2009

Graag willen we u met bijgaande informatie uitnodigen voor de komende Mini-Conferentie:

Één ding over intimiteit, eindtijd en gebed',

Wanneer: vrijdagavond 23 oktober en zaterdag 24 oktober in Harderwijk.

Plaats: Landbouwlaan 1 b (parkeren bij het station), Harderwijk

Tijd: Vrijdagavond v.a. 19.30 uur / Zaterdag: hele dag

Kosten: 35 euro.

Deze conferentie is bedoeld voor een ieder die verlangt naar een diepere relatie met God.

We leren van mensen die gewend zijn dagelijks vele uren door te brengen in de Tegenwoordigheid van de Heer.

Zij zijn fulltime betrokken bij het International House of Prayer in Kansas City, een Huis van Gebed waar al meer dan 10 jaar lang dag en nacht aanhoudend gebeden wordt door een grote groep mensen.

We hebben hen gevraagd om met ons te delen over hun passie, hun openbaringen vanuit het Woord van God, en hun ervaringen in een Huis van Gebed.

Opgave graag via de website.

Posters en flyers zijn aan te vragen via contactformulier

Voor meer informatie rondom het weekend en over praktische organisatie, mail naar contactformulier of zie www.eending.nl.

Zou je deze email door willen sturen aan anderen die mogelijk geïnteresseerd zijn.

Hartelijke groet,

Platform IHOP.nl

www.eending.nl  0636318143

 

www.eending.nl Psalm 27:4 IHOP Harderwijk 23 Oktober 2009 Psalm 27:4 'Een ding heb ik van de Here gevraagd, dit zoek ik: te verblijven in het huis des Heren alle dagen van mijn leven. Om de liefelijkheid des Heren te aanschouwen en te onderzoeken in Zijn Tempel'. Wie herkent dit verlangen naar dat 'Ene ding': om te wonen bij Hem alle dagen van je leven? Hem meer te kennen! Meer zicht te krijgen op Wie Jezus is, op onze roeping, de tijd waarin we leven, het Plan van God... Méér van Hem in ons land.......Sprekers: Daniel en Levi Lim en Stuart Greaves uit IHOP Kansas City (Internationaal House of Prayer) Vanuit een diepe passie voor Jezus leiden de sprekers al jarenlang een leven van gebed, vasten, aanbidding en studie van het Woord. Ze zijn full-time betrokken bij het Internationale Huis van Gebed in Kansas City waar al vanaf 1999 dag en nacht onafgebroken God gezocht wordt in gebed en aanbidding (www.ihop.org). Zij hebben ontdekt dat wanneer je vele uren in de Tegenwoordigheid van God doorbrengt, God je steeds meer van Zichzelf gaat openbaren. Vanuit die ontdekking en openbaring willen zij graag met ons delen. Daniel, Levi en Stuart maken deel uit van het leidersteam van het Internationale Huis van Gebed in Kansas City en zijn inspirerende sprekers. Daniel en Levi zijn daarnaast betrokken bij de ontwikkeling van het land en de kerk in Myanmar. Stuart is leider van de “nachtwacht”, de groep bidders die de nachtelijke uren voor haar rekening neemt. De registratie begint op vrijdagavond om 18:30 uur.

Map picture