Volle Evangelie

is goed nieuws

Online Bijbel Plus Pakket

Nederlandse Evangelistendag met Tommy Odell

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

ZEEWOLDE "“ Go and Tell heeft op zaterdag 27 juni een dag georganiseerd voor mensen die actief zijn op het gebied van evangelisatie. Het doel van de evangelistendag is om vanuit onderlinge ontmoeting aangemoedigd en geïnspireerd te worden en om ervaringen met elkaar uit te wisselen. De spreker op deze dag is Tommy Odell.

Tommy Odell, die op de evangelistendag zijn hart en ervaringen zal delen, is de kleinzoon van de wereldberoemde evangelist T.L. Osborn. Deze hield zo’n 50 jaar geleden een grote campagne op het Malieveld in Den Haag. 100.000 Nederlanders bezochten destijds deze campagne. Veel van onze kerkleiders vandaag de dag zijn daar tot een levend geloof gekomen. Vandaag de dag wandelt Odell in een soortgelijke bediening als zijn grootvader. Vele wonderen volgen zijn prediking van het evangelie. Een heel bijzondere gebeurtenis was zijn campagne in Ghana waar een hele dovenschool kon worden opgedoekt, omdat alle doven genezen werden tijdens de campagne.

De vorige evangelistendag die anderhalf jaar geleden plaatsvond was succesvol toen Jan Zijlstra de groep van tweehonderd belangstellenden toesprak en sleutels gaf hoe gewerkt dient te worden in het evangelisatiewerk binnen Nederland.

De evangelistendag zal dit jaar gehouden worden op zaterdag 27 juni in het "Asian Paradise zalencentrum" Spiekweg 15 te Zeewolde. Een leuke locatie midden in Nederland.
De aanvang zal om 10.00 uur zijn. En we hopen de dag rond een uur of 16.00 af te sluiten.
Tussen de middag is er een luncharrangement (Chinese rijsttafel) waar u deel aan kunt nemen voor slechts 10 euro. Hoewel deelname voor deze dag gratis is, zal er een offer worden opgehaald om de kosten van deze dag te dekken. Geef uzelf op voor 22 juni!

Er wordt verwacht dat dit een bijzondere dag met elkaar zal worden waarbij ieders hart aangevuurd zal worden om het evangelie te verspreiden. Meer informatie en/of registratie: www.goandtell.nl

 


Grotere kaart weergeven