"Welkom bij Gemeente De Schuilplaats!"

Hartelijk welkom...
Hartelijk welkom bij Gemeente De Schuilplaats! Wij gebruiken graag deze website om ons aan je voor te stellen. Gebruik om te navigeren de kopjes bovenaan de pagina. Onder de foto′s vind je een kort overzicht. Als je achteraf nog vragen hebt, voel je vrij om contact met ons op te nemen.

En vergeet niet: er is zekerheid in een onzekere wereld...

Over Gemeente De Schuilplaats
Je kunt meer over onze geschiedenis, visie en organisatie vinden als je klikt op "Over Gemeente De Schuilplaats". Ook stellen Pastor Hein & Sharlene zich graag aan je voor. :)

Samenkomsten
We nodigen je van harte uit één van onze samenkomsten bij te wonen! Alles wat je wil weten over onze samenkomsten kan je hier vinden. En blijf lekker koffie met ons drinken!

Activiteiten
Naast onze samenkomsten zijn er nog meer activiteiten. Zo zijn er bijvoorbeeld groeiavonden waar je extra wordt toegerust om overwinnend door het leven te gaan. Daarnaast is het een plek waar je aan je relatie kunt bouwen met andere gemeenteleden. Wil je liever eerst de basics leren? Kijk dan eens op de pagina van de fundamentencursus. Kijk in de agenda om te zien wanneer de activiteiten zijn.

Aan alle leeftijden wordt gedacht
Speciaal voor Kids & Jongeren hebben wij leuke activiteiten. Iedere leeftijd heeft zijn eigen afdeling. Kijk snel op de pagina′s van De Parel, De Zonnebloem, De Vuurtoren of Impact..